1000 комбінезонів передала СБУ лікарням Прикарпаття (ФОТО)

Автор: Застава Максим

30 Кві, 2020 11:49

Поділитись публікацією
1000 комбінезонів передала СБУ лікарням Прикарпаття (ФОТО)

Служба безпеки України передала Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації засоби індивідуального захисту для працівників медичних закладів.

На допомогу у боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції співробітники регіонального Управління СБУ спрямували одноденну заробітну плату, інформує пресслужба облдержадміністрації.

Завдяки акції, що стартувала у межах ініціативи «STOP COVID-19», вдалося зібрати майже 260 тисяч гривень. На кошти співробітників спецслужби благодійний фонд «Мальовниче Прикарпаття», визначений обласною державною адміністрацією для акумулювання та розподілу допомоги, вже придбав тисячу захисних комбінезонів на понад 150 тисяч гривень.

29 квітня ці засоби індивідуального захисту було передано до медичних закладів області, які потребують їх у першу чергу. Це, зокрема, 16 закладів охорони здоров’я та 5 закладів соціального захисту.

Варто наголосити, що це не разова благодійна допомога Служби у боротьбі з пандемією. Уже найближчим часом для решти лікарень також буде придбано інші необхідні медичні засоби.