“Є загроза припинення діяльності франківського аеропорту”, – Марцінків

Автор: Єва Жасминова

01 Лют, 2021 18:01

Поділитись публікацією
“Є загроза припинення діяльності франківського аеропорту”, – Марцінків
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків розповів про зустріч з працівниками аеропорту, які стурбовані можливим звільненням та припиненням діяльності аеропорту.

Про це мер Івано-Франківська Руслан Марцінків розповів під час онлайн-трансляції на офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук 1 лютого, пише “Галка”.

“У мене сьогодні були представники колективу авіадиспетчерів та інженерно-технічного персоналу івано-франківської служби обслуговування повітряного руху державного підприємства “Украерорух”. Вони стурбовані тим, що з 1 листопада можуть бути звільнені працівники та відповідно припинений рух авіатранспорту в нашому аеропорту.  Прикро про це говорити, але існує така загроза, що наш аеропорт може припинити приймати літаки в цьому році. Це великий виклик для Івано-Франківська. Я закликаю Президента втрутитися, щоб цього не відбулося. Хоч в нашому аеропорту не все так гладко, але повне припинення польотів спричинить економічний колапс”, – розповідає міський голова Руслан Марцінків.

ОНОВЛЕНО: У франківському аеропорту спростували слова Марцінківа про можливе закриття