Івано-франківських держслужбовців готують до скорочення

Автор: Борис Марія

27 Лис, 2015 11:37

Поділитись публікацією
Івано-франківських держслужбовців готують до скорочення

Сьогодні, 27 листопада, відбулася нарада-семінар з питань дотримання законодавства під час оптимізації структури органів виконавчої влади.

Читайте також: Інформація про нібито рейдерське захоплення локомотиворемонтного заводу - поганий піар, - Крецул

 Для участі у заході запросили керівників кадрових служб структурних підрозділів облдержадміністрації та голів первинних профспілкових організацій, керівників кадрових служб райдержадміністрацій та голів районних комітетів профспілки працівників державних установ.

Метою заходу є підготувати працівників підрозділів Івано-Франківської ОДА до процесів, які будуть відбуватися у майбутні декілька місяців, зокрема до скорочення кадрів, зміни структури та впровадження нового закону “Про державну службу”.

Керівник апарату ОДА Валерій Крецул повідомив, що після детального аналізу ситуації планують скоротити близько 10%, стільки ж службовців вже звільнили впродовж поточного року.

“Потрібно підготувати до людей”, – сказав він.

До процесу зміни структур ОДА залучили працівників профспілок, щоб не були порушеними права працівників. Попередили про скорочення кадрів за 3 місяці до початку процесу, чого вимагає закон.

Присутнім нагадали, якими якостями повинен володіти держслужбовець, зокрема, мати професійні навики й не бути залученим до корупційних процесів.

Теги: