Прикарпатець вкрав бензопилу в односельчанина

Автор: Людмила Баран

15 Лют, 2016 13:30

Поділитись публікацією
Прикарпатець вкрав бензопилу в односельчанина

Працівники Рожнятівського відділу поліції викрили зловмисника, який здійснив крадіжку з приміщення господарства мешканця одного із сіл району. Сума викраденого становить близько 2000 гривень.

До Рожнятівських правоохоронців за допомогою звернувся 66-річний житель району. Чоловік повідомив, що невідома особа з приміщення його гаражавикрала бензопилу марки «Штіль-180», плвідомляє прес-служба обласної поліції.

Поліцейські негайно розпочали пошуки зловмисника.  Ним виявився 24-річний односельчанин потерпілого, котрий уже притягався до кримінальноївідповідальності за вчинення майнових злочинів.

Зі злів зловмисника стало відомо, що він того вечора проходив повз будинокпотерпілого і, коли побачив що двері гаража відчинені, зайшов у середину тавикрав бензопилу, яку наступного дня продав за 500 гривень.

Хлопець у скоєному зізнався. Викрадене вилучено та передано власнику.

За цим фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачаєпокарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.