У мерії назвали маршрут, на якому не дотримуються графіку руху

Автор: Борис Марія

06 Кві, 2016 14:15

Поділитись публікацією
У мерії назвали маршрут, на якому не дотримуються графіку руху

Сьогодні, 6 квітня, працівники управління транспорту і зв’язку на зупинці поблизу кінотеатру «Космос» перевіряли, чи дотримують графіку руху водії громадського транспорту.

Читайте також: У 2024 році облрада планує надати шефської допомоги військовим частинам на 50 мільйонів гривень 

Спеціалісти диспетчерської служби Максим Сич та Ольга Присташ протягом години фіксували коли на зупинку прибуває маршрутка чи тролейбус. Результати наступні:

Маршрут №48: середній інтервал протягом години 18 хвилин. Це відхилення в негативну сторону, бо за графіками затвердженими в паспорті маршруту інтервали між автобусами повинні складати 12 хвилин в пікові години.

Маршрут №39 чітко вклався у графік. Між автобусами інтервал зберігався 16 хвилин. Варто зазначити, що віднедавна тут було додано резервний автобус – пасажирам з Угорників та району Кооператора забезпечено більш якісне перевезення.

З тролейбусів графіку найкраще дотримується №2. Протягом години він їхав чітко з інтервалом 10-11 хвилин, як і прописано.

«Це досягнення нової мережі, оскільки тепер там працює 6 тролейбусів, два з них спарені (гармошки). В районі вулиці Юності ми надали перевагу екологічному транспорту нашого муніципального перевізника, аби створити передумови для його розвитку», – прокоментував Сич.

Результати перевірки нададуть перевізнику, щоб він провів роз’яснювальну із водіями, які відхилися від графіку. На думку Сича, відхилення позначаються на якості перевезень, зокрема наповнюваності салону транспорту в пікові години.

Такі перевірки проводяться щотижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Галка” з представниками мерії перевіряли, чи громадський транспорт рухається за графіком (ФОТО)