Прикарпатця обікрали з допомогою садових ножиць

Автор: Борис Марія

04 Тра, 2016 16:30

Поділитись публікацією
Прикарпатця обікрали з допомогою садових ножиць

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області розглянув кримінальне провадження щодо вчинення крадіжки за попередньою змовою групою осіб.

Злочин скоєно за наступних обставин. 9 січня біля 7 год. обвинувачений з двома невстановленими слідством особами, перебував біля будинку № 1 по вул. Площа Ринок в м. Тисмениця. З під’їзду вийшов потерпілий, який мав зустрітися з своїм батьком, що прибув на автомобілі. Троє злочинців нанесли чоловіку кілька ударів в різні частини тіла, збивши його з ніг. Після обвинувачений застосувавши заздалегідь підготовлене знаряддя вчинення злочину – садовий секатор (ножиці) марки «Fiskars», перекусив пластинчате кільце золотого браслета на правій руці, золотого ланцюжка на шиї потерпілого та намагався втекти. Батько з потерпілим не дали одному злодієві втекти та доставили обвинуваченого до Тисменицького відділу поліції.

Таким чином, обвинувачений за попередньою змовою із двома невстановленими слідством особами відкрито заволодів майном потерпілого, а саме: золотим ланцюжком вагою 5 грам, проби «585» на суму 4117,7 грн. та золотим браслетом вагою 10 грам, проби «585» на суму 8235,4 грн., а всього майном на загальну суму 12353,1 грн.

Збитки потерпілому відшкодовано в повному обсязі.

Винуватець вину визнав та просить суворо не карати, оскільки покаявся та хворіє.

Суд встановив чоловіку випробувальний термін 2 роки.