Центр Івано-Франківська перетворився на суцільний базар (ФОТО)

Автор: Турій Роман

06 Тра, 2016 11:35

Поділитись публікацією
Центр Івано-Франківська перетворився на суцільний базар (ФОТО)

Продають все – від копченої риби і алкоголю, до дерев’яних меблів.

6 травня середмістя Івано-Франківська стало суцільним базаром. Сотні торгових точок з’явилися на стометрівці, вулиці Вітовського, сквері Міцкевича та Вічевому Майдані.

Так виглядає відкриття ярмарки виробів декоративно-ужиткового мистецтва Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону «Carpathian Space».

Щоправда таке декоративно-ужиткове мистецтво в очах торговців та організаторів має дещо дивну форму, передає кореспондент “Галки” з місця події. На прилавках дуже багато товарів сумнівної доцільності – копчені риби, біжутерія, дерев’яні меблі, іграшки, вазони і саджанці винограду.

А про спокійні прогулянки центром годі й мріяти – занадто людно.

Проте відвідувачі ярмарки цілком задоволені асортиментом, виглядом товарів, атмосферою та багатолюдністю дійства.

“Гарно виглядає. Цікаво так пройтись і побачити багато товарів. І гуляти не заважає, можна пройти “соткою”, – каже Ліда, школярка.

“Ми приїхали з Запоріжжя подивитися на “Свято ковалів”. На ярмарок не дуже планували потрапити, шукали ковалів (Сміється). Ярмарок, як ярмарок”, – ділиться враженнями Володимир.

“В мене дочка тут торгує. До ярмарки ставлюсь добре. Лише, щоб не було так багато китайських товарів, щоб наші своє продавали”, – каже пані Тетяна.