“Свобода” домоглася спростування чергової брехні щодо свого очільника

Автор: Турій Роман

07 Чер, 2016 07:13

Поділитись публікацією
“Свобода” домоглася спростування чергової брехні щодо свого очільника

Після двох років судової тяганини газета “Деловая Столица” у №17/779 від 25.04.16 виконала судове рішення та опублікувала спростування на власний наклеп, розміщений у №22/680 від 02.06.2014 під заголовком “Тягнибок хочет забрать себе “Межигорье” Януковича”.

Читайте також: У Франківську відкрили пам'ятну дошку лікарю та хоружному Богданові Кисілевському (ФОТО)

Про це 7 червня 2016 року повідомив очільник Юридичної служби Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Бондарчук.

За його словами, судова тяганина тривала кілька років, а саме рішення про спростування брехливої інформації суд ухвалив ще наприкінці 2014-го, однак після того було апеляційне оскарження. Юрист зауважив, що результат судового позову був передбачуваний, адже недолугість закидів, відверта замовність і брехливість публікації не залишали іншого варіянту, як примусове спростування газетою власного матеріалу.

Як відомо, Шевченківський районний суд Києва після розгляду позову Олега Тягнибока до редакції газети “Деловая Столица” про захист честі, гідності і ділової репутації зобов’язав зазначене видання спростувати матеріал, поширений у №22/680 від 02.06.2014 під заголовком “Тягнибок хочет забрать себе “Межигорье” Януковича”. Докладніше: old.svoboda.org.ua, інформує прес-служба ВО “Свобода”.

Теги: