Група The Hardkiss представила кліп на композицію Rain (ФОТО+ВІДЕО)

Автор: Єва Жасминова

06 Жов, 2016 15:00

Поділитись публікацією
Група The Hardkiss представила кліп на композицію Rain (ФОТО+ВІДЕО)

Справжній міні-фільм зняв для групи The Hardkiss відомий український режисер Олександр Стеколенко. Група представила відео на пісню Rain – вперше за п’ять років новий кліп команда створювала за допомогою запрошеного режисера.

Олександр Стеколенко – досвідчений український кліпмейкер, відомий своєю роботою з балетом The Great Gatsby і кліпами для “Океану Ельзи”, “Ляпис Трубецкой” і SunSay. Креативний продюсер і музикант групи Вал Бебко зазначає, що для пісні Rain потрібна була особлива атмосферна картинка, а Стеколенко якраз і відрізняється таким кінематографічним стилем, пише Vogue.

Не обійшлося в кліпі і без дощу: для його імітації знімальній групі довелося повністю “втопити” перший поверх одного з київських будинків. “Це казка. Історія про штучну дівчину, створенну з пробірки. У ній прокинулися почуття, але вона не змогла знайти собі місце в цьому світі і вважала за краще зникнути так таємничо, як і з’явилася”, – ділиться своїми враженнями від зйомок фронтвумен гурту Юлія Саніна.

Концертна прем’єра Rain пройде в Києві 21 і 22 жовтня: двома концертами в Stereo Plaza група відзначить своє п’ятиріччя. А вже в листопаді The Hardkiss відправиться в Perfection Tour, який фінішує 9 грудня великим концертом у львівському Палаці спорту.