Прикарпатські спортсмени перемогли на всеукраїнських змаганнях (ФОТО)

Автор: Дубінець Вікторія

01 Бер, 2017 16:10

Поділитись публікацією
Прикарпатські спортсмени перемогли на всеукраїнських змаганнях (ФОТО)
В управлінні спорту ОДА повідомили про результати участі прикарпатських спортсменів у всеукраїнських змаганнях, які завершились наприкінці лютого.

У Харкові проходив чемпіонат України з важкої атлетики серед спортсменів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Представник коломийської обласної ДЮСШ, член національної збірної команди, майстер спорту України з важкої атлетики Данило Мочернюк виборов золоту медаль у вправі ривок, срібну медаль у поштовху та золоту медаль в сумі двоборства, посівши перше місце у ваговій категорії 105 кілограмів.

У фінальних змаганнях Кубка України з баскетболу 3х3 серед чоловіків, жінок та юнаків чоловіча збірна команда Прикарпаття стала переможцем. Склад команди: Дмитро Неволін, Андрій Мацків, Володимир Жартун. Жіноча збірна команда Івано-Франківщини – а це Євгенія Сівакова, Наталія Зорько, Юлія Лапшинова, Катерина Грищенко – бронзовий призер.

У категорії юнаки «U-18» збірна нашої області посіла призове друге місце. Склад команди: Владислав Марусяк, Валентин Марусяк, Роман Сокіл.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації