Жителька Крихівців знайшла на своєму подвір’ї гранати (ФОТО)

Автор: Дубінець Вікторія

05 Кві, 2017 20:15

Поділитись публікацією
Жителька Крихівців знайшла на своєму подвір’ї гранати (ФОТО)

Мешканка Крихівців повідомила до поліції про небезпечну знахідку, виявлену під час прибирання території біля садової ділянки.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи Івано-Франківського відділу поліції та інспектори вибухотехнічної служби прикарпатської поліції. Вони виявили біля огорожі будинку заявниці полімерну ємкість з накривкою, в якій знаходились предмети, зовні схожі на гранати типу РГО та Ф1, і запали до них. В ході огляду місця події інспектори вибухотехнічної служби вилучили 4 об’єкти: два корпуси від ручної гранати та два запали до них, які направили на експертне дослідження.

Відомості про цю подію внесені до ЄРДР за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Правоохоронці звертаються до прикарпатців не забувати про заходи безпеки при поводженні з невідомими предметами, які можуть бути вибухонебезпечними, не торкатися їх, а відразу повідомити до поліції.