На франківському хлібокомбінаті запустили сучасну охолоджувальну лінію (ФОТО)

Автор: Дубінець Вікторія

27 Кві, 2017 13:34

Поділитись публікацією
На франківському хлібокомбінаті запустили сучасну охолоджувальну лінію (ФОТО)

27 квітня в ПАТ “Івано-Франківськхлібокомбінат” відзвітувати про закінчення двох великих проектів.

Читайте також: Як карантин повернув франківців до місцевого виробника

Перший проект передбачив запуск системи охолодження хліба, яка закінчується “автоматом” порізки і пакування продукції. Система дозволяє автоматично охолоджувати, нарізати та пакувати хліб за годину-дві, залежно від розміру продукту.

Почесні гості урочисто відкрили нову лінію, перерізали червону стрічку, а священик освятив приміщення.

“Техніка дає можливість уникнути людського фактору. Це означає більшу безпеку продукції. Ми цими моментами намагаємося задовольнити наших споживачів”, – зазначила директорка ПАТ Світлана Криворучко.

Директорка хлібокомбінату також зауважила, що запуск нового обладнання суттєво на ціну виробів не вплине, інформує “Галка”.
Другий проект, який впровадили, – система автоматичного формування заявки, перехід на пластикову тару та закупівля 18 нових автомобілів-хлібовозів. Незабаром придбають ще 10 “Опелів”.
Президент холдингу “Хлібні інвестиції” Юрій Триндюк каже, що модернізацію провели на європейському рівні. Розмір іноземних інвестицій на ці два проекти склав 1 мільйон 200 тисяч доларів.
Завдяки запуску нової лінії хліб із Івано-Франківська доставлятимуть в інші регіони, зокрема, на Львівщину.
На заході був присутній Посол Литовської Республіки в Україні пан Марюс Януконіс, адже обладнання для нової лінії надали литовські інвестори. Послу вручили коровай, а для усіх присутніх виконували пісні про хліб.