Щоб вшанувати пам’ять загиблих правоохоронців, прикарпатці побували на Донеччині (ФОТО)

Автор: Дубінець Вікторія

01 Чер, 2017 09:30

Поділитись публікацією
Щоб вшанувати пам’ять загиблих правоохоронців, прикарпатці побували на Донеччині (ФОТО)

Гелікоптер «МІ-8», на борту якого перебували шестеро прикарпатських бійців і стільки ж військовослужбовців Нацгвардії під головуванням генерала Сергія Кульчицького, збили поблизу гори Карачун Донецької області 29 травня 2014 року.

На місці кривавих подій трирічної давнини побували рідні, бойові побратими та керівництво відомств, місцеві мешканці, духовенство, які віддали шану полеглим за Батьківщину.

У поминальних заходах, які відбулися біля могили загиблих, взяли участь і представники місцевої влади Донеччини, духовенство та жителі міст Слов’янська та Краматорська. Лунали вірші та пісні за загиблими у виступі творчих колективів. Священики відслужили панахиду за військовими. Їхню пам’ять вшанували військовим салютом.

Спогадами про бойових товаришів ділилися присутні військовослужбовці Національної гвардії за позивними «Ворон» та «Ультрас», які спілкувалися з загиблими побратимами за кілька хвилин до їх трагічної загибелі, повідоми на сторінці у Фейсбуці керівник ГУ НП області Віктор Шкутов.