У Франківську відкрили офіс представництва, який залучатиме у регіон інвесторів (ФОТО)

Автор: Дубінець Вікторія

06 Чер, 2017 14:40

Поділитись публікацією
У Франківську відкрили офіс представництва, який залучатиме у регіон інвесторів (ФОТО)

6 червня в Івано-Франківську відбулася церемонія відкриття представництва Ukraine Invest у Західному регіоні. Воно допомагає розвитку і залученню інвестицій у регіони.

“Офіс, який буде сприяти інвестиціям – відправна точка, наслідок того, що Івано-Франківщина є інвестиційною столицею Західної України. Сьогодні ми декларуємо бренд “Галичина”. Розуміємо, що без інвестицій нема динамічного розвитку областей Західної України. Ми ж хочемо девіз перевести у площину: “Хочеш займатися бізнесом – приїжджай в Івано-Франківськ, хочеш комфортно почуватися – приїжджай в Івано-Франківськ, хочеш з’їсти екологічно чистий продукт – приїжджай в Івано-Франківськ”, – зазначив голова Івано-Франківської Олег Гончарук.

Директор Офісу залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, головний інвестиційний радник прем’єр-міністра Данило Білак сказав, що уже є багато зацікавлених Прикарпаттям інвесторів.

“Зацікавлені є, вже приходять і дуже багато. Західна Україна є частиною європейського економічного простору. Хотілося би кращі дороги, але ми розуміємо, що все поступово. Взагалі Франківщина – це форпост, порівняно з іншими регіонами”, – каже Білак.

Керівник представництва у Західній Україні Олег Доскач запевнив, що Команда офісу – професійна: буде представлена 3 людьми за підтримки центрального офісу у Києві.

Доскач каже, що найбільшою популярністю серед інвесторів у регіоні користується автовиробництво, передає “Галка”.