Двоє прикарпатців побили та пограбували 74-річну жінку

Автор: Дубінець Вікторія

09 Чер, 2017 17:07

Поділитись публікацією
Двоє прикарпатців побили та пограбували 74-річну жінку

6 червня надвірнянка у власному помешканні стала жертвою двох чоловіків у масках.

До чергової частини Надвірнянського відділу поліції надійшло повідомлення від 74-річної мешканки міста. Жінка розповіла, що близько півночі до її будинку постукали. Жінка відчинила двері, і до кімнати увірвались двоє чоловіків у масках. Погрожуючи ножем вони повалили заявницю на підлогу та почали її бити руками та ногами по тілу. Після цього зірвали з вух потерпілої золоті сережки та, забравши мобільний, продукти, гроші, втекли.

Зловмисниками виявились двоє раніше судимих за грабежі та крадіжки 34-річні прикарпатці – житель Надвірної та району.

Чоловіків затримали в порядку ст.208 КПК України, наразі вирішується питання про оголошення їм підозри у скоєнні грабежу та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, правоохоронці перевіряють розбійників на причетність до іншого роду злочинів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.