Голова облради пояснив, що “Тойоту” за мільйон придбали завдяки економії

Автор: Людмила Баран

02 Вер, 2017 08:33

Поділитись публікацією
Голова облради пояснив, що “Тойоту” за мільйон придбали завдяки економії

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич у “Фейсбуці” прокоментував купівлю автомобіля Toyota Highlander за понад мільйон гривень. 

Відповідаючи на питання, чи не варто було купувати для облради дешевше авто, Сич написав, що левову частку коштів на нові автомобілі  отримали за рахунок економії. Спочатку продали два старі “Мерседеси” облради, а потім зекономили на купівлі нового автобуса для бюджетних установ.

Також голова облради пояснив, що саме таке авто обрали, виходячи  з критеріїв “ціна-якість” та можливості довгорічної й універсальної експлуатаці на наших дорогах і в умовах гірської місцевості.

сич автівка

Нагадаємо, автопідприємство Івано-Франківської обласної ради 1 серпня за результатами тендеру замовило ТОВ «Класик-авто» автомобіль вартістю 1,11 мільйона гривень. 

Семимісний повно розмірний кросовер Toyota Highlander 2.7L Comfort 2017 року випуску матиме круїз-контроль, тризонний клімат-контроль, камеру заднього виду з динамічною проекцією, аудіосистему Toyota Touch 2 (радіо, СD/MP3/WMA) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 6.1 та 6 динаміками, подушки безпеки.

Директором та власником івано-франківського ТОВ «Класик-авто» є депутат Вовчинецької сільради Івано-Франківської області Василь Угренюк.