Франківець пропонує запустити “човниковий” дизель від вокзалу до Угринова

Автор: Дубінець Вікторія

15 Вер, 2017 12:06

Поділитись публікацією
Франківець пропонує запустити “човниковий” дизель від вокзалу до Угринова

Франківець Igor Udovychenko у Фейсбук-групі Комуналка ІФ запропонував запустити “човниковий” дизель від вокзалу до станції Угринів за зразком міської електрички в Києві.

“Оскільки початок осені – традиційно “високий” сезон генерування всяких урбаністичних ідей, поділюся й своїми фрікуватими думками стосовно наболілої теми сполучення з Пасічною. Впевнений, що я далеко не перший та не останній, кого ці думки навідали…

Коротше, що якщо пустити “човниковий” дизель від вокзалу до станції Угринів за зразком міської електрички в Києві? А звідтам щоб пасічнянці пересідали на “районний” тролейбус, який розвозитиме їх на Радіозавод, Хіміків чи Обласну лікарню. Або на пижики із “соціальною” ціною (їхати-то недалечко).

Ціна питання – випросити в Укрзалізниці одиницю рухомого складу (можна не надто нового) та заасфальтувати-забрукувати 200 метрів від станції до кінцевої колишнього 5 тролейбуса. Бо, погодьтеся, чекати в заторах, коли зведуть другий автомобільний міст на Пасічну – то одне, а пробувати вирішувати ситуацію посильними методами вже сьогодні – це зовсім інше”, – написав чоловік.