На Прикарпатті обрали найкраще спортивне село за 2017 рік

Автор: Застава Максим

19 Вер, 2017 11:15

Поділитись публікацією
На Прикарпатті обрали найкраще спортивне село за 2017 рік

16 та 17 вересня у Долині проходили обласні спортивні змагання за звання найкращого села області.

Долинщину представляла команда селища Вигода, яка зайняла перше місце під час районних сільських спортивних ігор.

Цьогоріч за перше місце змагалися сім команд області. Серед них команди села Торговиця Городенківського району, села Підвербці Тлумацького району, села Вікторів Галицького району, села Лісний Хлібичин Коломийськго району, села Марківці Тисменицького району, села Сваричів Рожнятівського району. Спортсмени виборювали звання кращих у змаганнях з волейболу, футзалу, гирьового спорту, настільного тенісу, перетягування канату, шахів та шашок.

Спортивні змагання відбулися за участі заступника начальника управління – начальник відділу спортивно-масової роботи, розвитку олімпійських та неолімпійських видів спорту обласної державної адміністрації  Костянтина Лисейка, першого заступника та заступника голови районної держаної адміністрації Віктора Громиша та Михайла Дидяка, голови районної ради Івана Даниліва, голови обласного ВФСТ «Колос» Михайла Вінтоняка, голови районного ВФСТ  «Колос» Святослава Димида, директора районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Романа Лопуха, депутатів обласної ради Олександра Матусевича та Богдана Ленігевича.

У загальнокомандному заліку друге та третє місця відповідно зайняли команди села Підвербці та селища Вигода. А переможцями обласних змагань ВФСТ «Колос» АПК України серед сільських та селищних рад області на краще спортивне село України у 2017 році стала команда села Торговиця Городенківського району.

Костянтин Лисейко висловив вдячність за допомогу, участь у змаганнях та постійну підтримку і розвиток спорту серед сільського населення керівництву РДА та райради й усім тренерам і спортсменам, які своїм прикладом залучають сільське населення до занять фізичною культурою і спортом, бо фізичне виховання – це перед усім здоров’я нації.

Фінальні Всеукраїнські спортивні змагання за звання кращого спортивного села України відбудуться 22-24 вересня у Ворохті.