У Старому Лисці нацгвардійці провели навчання з бойової стрільби (ФОТО)

Автор: Дубінець Вікторія

25 Вер, 2017 13:16

Поділитись публікацією
У Старому Лисці нацгвардійці провели навчання з бойової стрільби (ФОТО)

В Івано-Франківському полку Нацгвардії відбулися ротні тактичні навчання з бойової стрільби з особовим складом роти оперативного призначення та стрілецької роти.

Тактичними навчаннями, що проводилися на території Навчального центру «Старий Лисець», керував підполковник Віктор Шершун. Стрільби велися із БТР-60-ПБ, АГС-17, РПГ-7В та іншої стрілецької зброї, повідомляє прес-служба Нацгвардії України.

Зв’язківці провели радіотренування з керівниками навчання, посередниками та командирами підрозділів. Начальник інженерної служби здійснив інженерне забезпечення навчань, включаючи забезпечення пошуку та знешкодження боєприпасів та засобів імітації, що не вибухнули. Начальник медслужби організував медичне забезпечення стрільб. Служба тилового забезпечення організувала харчування військових у польових умовах та ПММ. Технічна частина забезпечила боєприпаси та доставку особового складу автотранспортом.

З усіма військовими провели інструктаж по заходах безпеки при проведенні навчань зі стрільб. Після інструктажу особовий склад здав заліки, результати яких оформили у відомостях. За результатами стрільб рота оперативного призначення та стрілецька рота отримали оцінку «добре». Ці навчання дали можливість відпрацювати питання злагодженості підрозділів та підвищити одиночну підготовку особового складу відділення у складних польових умовах.

«Бойові стрільби вдосконалюють роботу командирів взводів, відділень в організації дій при підготовці та веденні оборонного бою, це – практика в управлінні особовим складом під час виконання навчальних бойових завдань. Військові формують високі морально-бойові та психологічні якості, впевненість у собі при діях максимально наближених до бойових, своїй зброї, а також виховують переможний дух за будь-яких обставин», – підсумував проведення навчань заступник командира військової частини 1241 підполковник Віктор Шершун.

Теги: