Прикарпатські правоохоронці-“заочники” отримали дипломи (ФОТО)

Автор: Дубінець Вікторія

05 Жов, 2017 08:15

Поділитись публікацією
Прикарпатські правоохоронці-“заочники” отримали дипломи (ФОТО)

Дипломи «спеціалістів-правознавців» одержали 60 слухачів та 15 студентів заочної форми навчання, які впродовж року підвищували свій освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» до «спеціаліста», а державні іспити нещодавно склали у Києві.

Під час урочистих заходів, які відбулися у відомчому навчальному закладі, випускників привітала деканка Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ України Юлія Терещенко.

“Я хочу побажати вам, щоб на вашій професійній ниві завжди поруч були добрі наставники, а диплом, одержаний нині, був для вас не просто документом про вищий освітній ступінь, а здобутими потрібними знаннями, які ви застосуєте у практичній діяльності, як більш кваліфіковані правознавц”, – зазначила Терещенко.

Від керівництва Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області випускників привітав та вручив дипломи начальник управління кадрового забезпечення Андрій Бондюк.

Священики освятили та поблагословили випускників на добру службу державі, інформує Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.