Долинська міськрада купила дві машини за понад 800 тисяч гривень

Автор: Людмила Баран

26 Жов, 2017 16:45

Поділитись публікацією
Долинська міськрада купила дві машини за понад 800 тисяч гривень

За даними Публічних закупівель Prozorrо у 2017 році для потреб міської ради Долини закуплено два нові легкові автомобілі на загальну суму більше, як вісімсот тисяч гривень.

10 квітня укладений договір з ТзОВ “БОГДАН- АВТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК” на закупівлю позашляховика HYUNDAI CRETA на суму 553 990 гривень, пише Долинаlive.

Другий автомобіль було придбано минулого місяця. Цього разу нижчу пропозицію ТзОВ “БОГДАН- АВТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК” було відхилено. “Не відповідає кваліфікаційним критеріям. Не відповідає вимогам тендерної документації Учасник не відповідає кваліфікаційним (кваліфікаційному) критеріям, установленим в тендерній документації. Тендерна пропозиція не відповідає вимогам тендерної документації.”

Натомість акцептовано іншого учасника, з вищою ціною. 19 вересня укладений договір з ПП “АВТОМОБІЛЬНА КОМПАНІЯ “УКРАВТОСНАБ” на закупівлю автомобіля RAVON R4 на суму 255 740 грн з ПДВ.

R4_White

26 жовтня депутати Долинської міськради проголосували за введення додатково у загально-організаційний відділ 1 штатну одиницю водія і передбачили паливо і відповідне фінансування у бюджеті міста.

Читайте також:  Івано-Франківська облрада з другої спроби замовила Toyota Highlander за мільйон