Для прикарпатців із інвалідністю організували бал (ФОТО)

Автор: Дубінець Вікторія

27 Жов, 2017 19:07

Поділитись публікацією
Для прикарпатців із інвалідністю організували бал (ФОТО)

26 жовтня Мальтійська Служба Допомоги організувала у Тисмениці уже традиційний «V Мальтійський приятельський бал для людей з обмеженими фізичними можливостями».

На захід прибули більше півсотні пар з Івано-Франківська та області. Пані та панни були одягнені у святкові сукні, кавалери у костюмах при краватці чи метелику, однак особливістю цього балу було те, що учасники – молоді хлопці і дівчата в інвалідних візках. І танцювали вони по-особливому. Серед запрошених гостей були танцювальні колективи «Надійка» та «Краяни».

Музичну атмосферу вечора створив муніципальний естрадно-симфонічний оркестр під керівництвом художнього керівника Валерія Івановича Чикириса та ведучий вечора – Куровський Олесандр.

Програма балу була надзвичайно насиченою. Розпочалось все традиційним полонезом, наступний танець був вальс від Романтиків та волонтерів. А потім всі гості мали можливість закружляти під мелодії оркестру. Танцювали: вальс, мазурку, польку, падеспан та віденський вальс. Також у програмі вечора були різноманітні майстер-класи та танцювальні ігри.

Кульмінацією вечора стало оголошення Короля та Королеви балу та оголошення переможців у номінаціях «Найкраща зачіска», «Найкраща сукня», «Витончена граційність», «Чарівність» серед дам та «Ефектний кавалер», «Галантний кавалер», «Запальний танцюрист», «Стильний кавалер» серед чоловіків. Королем та королевою цьогорічного балу стали Ярослав Гураль та Наталя Заліська, повідомляють на сторінці благодійної організації.