Франківські студенти відвідали штаб ООН

Автор: Людмила Баран

01 Лис, 2017 10:28

Поділитись публікацією
Франківські студенти відвідали штаб ООН

Студенти та викладачі Університету Короля Данила мали змогу відвідати Відень. Під час поїздки вони прослухали лекцію-семінар на тему «Сталий розвиток» в штаб-квартирі Організації Об’єднаних Націй.

Сталий розвиток – це загальна концепція стосовно необхідності встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства і захистом інтересів майбутніх поколінь, включаючи їх потребу в безпечному і здоровому довкіллі. Парадигма сталого розвитку включає в себе вимоги до захисту довкілля, соціальної справедливості та відсутності расової й національної дискримінації тощо, повідомляють у прес-службі Університету Короля Данила.

“Такі заходи Університету Короля Данила дають неймовірний досвід та можливості не лише фахового розвитку, коли ми відвідуємо пари, конференції, але й змогу розширювати горизонти та ставити нові цілі перед студентами”, – зазначає голова студентської ради УКД Михайло Мельникович.

За словами проректорки з фінансово-економічної діяльності Наталії Луцької, інтерактивна програма дозволила учасникам поїздки зануритися у сутність роботи та запланованих проектів організації.

“Тішить також залучення високо мотивованих спеціалістів з України до процесів підтримання миру та міжнародної безпеки”, – зауважила Луцька.

оон