У Франківську презентують дитячу християнську книгу “Різдвяна абетка”

Автор: Застава Максим

28 Лис, 2017 19:45

Поділитись публікацією
У Франківську презентують дитячу християнську книгу “Різдвяна абетка”

У середу, 29 листопада, в Івано-Франківській приватній загальноосвітній школі І ступеня “Католицька школа святого Василія Великого” відбудеться презентація дитячої християнської книжки “Різдвяна абетка” Ліліани Лавренюк.

Під час презентації відбудеться знайомство молодших школярів, учнів перших класів, з Ліліаною Лавренюк ― авторкою “Різдвяної абетки” й інших дитячих християнських книг: серія “У світі святих. Зима” і “У світі святих. Весна”, “Палац апостола Томи”, “Моя перша вервиця”, “Місяць з Марією. Завдання і розмальовки для дітей”. Це буде не просто зустріч автора з дітьми та розповідь про книгу “Різдвяна абетка”, на дітей чекає творча презентація: учні п. Ліліани читатимуть вірші з абетки. Діти дізнаються і про інші книжки авторки. Також на них чекатимуть приємні сюрпризи й подарунки.

Метою презентації є заохотити дітей до читання книг, а особливо добрих християнських. Сподіваємося, що зустріч буде надзвичайно цікавою, адже не щодня дитина має можливість поспілкуватися з автором книг.

Організатор презентації ― видавництво “Апостол”.

Захід розпочнеться о 12.30 год.