П’ятеро франківських студентів отримали стипендії від “Укрнафти” (ФОТО)

Автор: Застава Максим

01 Бер, 2018 13:25

Поділитись публікацією
П’ятеро франківських студентів отримали стипендії від “Укрнафти” (ФОТО)

У рамках угоди про співпрацю між ПАТ «Укрнафта» та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу започатковано спеціальну програму заохочення студентів ІФНТУНГ, що є ще одним важливим кроком у розширенні взаємовигідних відносин з провідною нафтовою компанією України.

Стипендіальна програма компанії для кращих студентів вишу свідчить про її зважену кадрову політику, розуміння того, що «люди – основний актив компанії, тому важливо мотивувати студентів ставати кращими, привести у галузь більше хороших спеціалістів», інформує прес-служба університету.

Тож 27 лютого 2018 року пройшов завершальний етап відбору студентів ІФНТУНГ на отримання стипендії від компанії у весняному семестрі.

Стипендіатами стали студенти Інституту нафтогазової інженерії – Волошенко О., Храпач А., Катрич В. та Інституту геології та геофізики –  Карпенко М. та Трубенко А.

Переможці отримали відповідні сертифікати.  Студенти також мали нагоду послухали лекцію Романа Хомчука, начальника відділу з підбору персоналу ПАТ «Укрнафта», на актуальну тему «Секрети результативної співбесіди».