На Прикарпатті чоловіки 8 березня бігали з жінками на шиях

Автор: Застава Максим

09 Бер, 2018 09:36

Поділитись публікацією
На Прикарпатті чоловіки 8 березня бігали з жінками на шиях

Незвичні, але дуже веселі змагання, зібрали чимало охочих до нових вражень.

У Буковелі пройшов турнір із подолання перешкод із жінкою на шиї. До старту допускали і сімейні пари, і закоханих, і просто випадкових людей, які ладні були разом здолати дистанцію, йдеться в сюжеті ТСН.

Катерина Михайла знайшла буквально за кілька секунд перед стартом.

“Просто мій хлопець-учасник утік, довелося шукати нового чоловіка”, – пояснила учасниця чемпіонату.

Вона, як інші охочі позмагатися в забігу, мусили подолати цілий кілометр на швидкість. Основною вимогою було те, аби жінка навіть пальцем не торкнулася землі. На фініші учасниці в один голос запевняли, що було екстремально, проте не страшно.

Все б дійсно нічого, але дистанція всіяна перешкодами. Одна з них – вареники з картоплею, котрі потрібно було поїдати на швидкість. “Не встиг вареник дожувати”, – розповів один із учасників забігу.

“Для мене вареник був найважчим, бо я люблю з сиром”, – зізнався інший. Проте таких, що зійшли з дистанції, не виявилося. Чоловіки сміються, що це, мовляв, тому, що мають гарні тренування протягом року – жінки не злазять із їхніх ший. “Трошки сиджу, але він не здогадується!”, – сміється одна з дружин.

Найпрудкішими цього року виявилися закохані з Коломиї Оксана Циганюк та Олег Варцеб’юк. Вони зустрічаються вже п’ять років, а карколомну дистанцію подолали за 58 секунд.

“Йому в задоволення носити мене на шиї, на руках. В прямому та переносному”, – впевнена Оксана. “Головне, щоб не заїхала далеко, в межах розумного”, – уточнює Олег. За свої зусилля переможці, крім грамот та медалей, отримали подарунок – право на вік-енд на Буковелі. А всі їхні суперники – один день безкоштовного катання.