На Прикарпатті троє молодиків поцупили у жінки 25 літрів домашнього вина

Автор: Застава Максим

15 Бер, 2018 14:25

Поділитись публікацією
На Прикарпатті троє молодиків поцупили у жінки 25 літрів домашнього вина

У Тлумацькому районі викрили трьох молодиків, які поцупили у 63-річної жінки 25 літрів домашнього вина на 10 банок м’ясної консервації.

В ході проведення першочергових заходів правоохоронці встановили осіб зловмисників. Ними виявились два брати 20 та 23-річного віку місцеві мешканці та 21-річний співучасник – житель Тернопільської області. Старший із братів-лиходіїв уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, інформує сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, ввечері зловмисники скористалися тим, що за їхніми діями ніхто не спостерігає, зайшли на територію господарства потерпілої, де шляхом пошкодження скоби навісного замка дверей, проникли до підвального приміщення, звідки викрали 25 л. домашнього вина, 10 банок домашньої м’ясної консервації та ще декілька банок інших закруток.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Головне фото ілюстративне.