Біля “Космосу” запрацює інформаційне табло руху громадського транспорту (ФОТО)

Автор: Зелінська Тетяна

02 Сер, 2018 12:05

Поділитись публікацією
Біля “Космосу” запрацює інформаційне табло руху громадського транспорту (ФОТО)

Про це у Facebook повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Олег Ганчак.

Читайте також: У мерії назвали найкращих та найгірших перевізників пасажирів

На автобусних зупинках біля кінотеатру “Космос” встановили електронні інформаційні табло, щодо руху громадського транспорту.

“Встановили закладні, несучі стійки, підвели мережі (електрику, інтернет), встановили електронні табло. Тестуємо та запустимо скоро”, – пише Олег Ганчак.

Такі ж сучасні інформаційні табло встановлюють на вулиці Горбачовського, 14 «АС-2», вулиці Федьковича, 91 «ОКЛ», вулиці Галицька, 142 «Радіозавод».

Інформаційні табло – це система оповіщення пасажирів щодо прибуття усіх маршрутів громадського транспорту на зупинку з великим пасажиропотоком.

“Такі табло є досить зручними, про що свідчать відгуки мешканців та гостей міста, допомагають зорієнтуватись, врахувати час прибуття транспорту, спланувати свою подорож, враховуючи дорожній рух по місту”, – йдеться в повідомленні.

Біля табло буде доступний WI-FI (роутер вмонтований в табло), вже встановлені камери відеонагляду, які транслюватимуть зображення з зупинок на центральний диспетчерський пункт, також в опору вмонтовані розетки для зарядки гаджетів.

Теги: