Найяскравіші емоції літа для вашої дитини відкриває клуб «Тедді»

Автор: Турій Роман

27 Тра, 2019 08:30

Поділитись публікацією
Найяскравіші емоції літа для вашої дитини відкриває клуб «Тедді»
Що таке щасливе літо для батьків? – Це коли діти корисно розважаються і цікаво навчаються. Що таке щасливе літо для дітей? – Це нові захоплення, оригінальні заняття та друзі.
І все це про «ВЕСЕЛКОВЕ ЛІТО ДРУЗІВ» – унікальний табір, який уже вдруге в Івано-Франківську відкриває дитячий клуб «Тедді».
ЩО ОЧІКУЄ  ВАШУ МАЛЕЧУ?
– Яскрава атмосфера:
7 кольорів веселки – 7 різнобарвних тижнів, насичених яскравими емоціями, барвистими враженнями та цікавими знаннями. Мета клубу – відкрити нові таланти та створити для дітей комфортне середовище, у якому вони зможуть легко та цікаво опановувати нові знання. При цьому – мінімум повчань, максимум діалогу.
– Пригоди та нові враження:
Як розповіли “Галці”, кожного дня у таборі діти матимуть можливість спробувати щось нове. Для цього розробили насичену різноплановими заняттями програму. Рухливі ігри, душевні бесіди, читання художньої літератури, спортивні ігри, квести та естафети, інтерактивні та невимушені заняття з іноземними викладачами, пізнавальні екскурсії, майстер-класи із гончарства, ліпки, розпису по склу та мозаїки з насіння та круп, а також вивчення моральних чеснот у доступній для дітей формі – із “Тедды” нудьгувати просто ніколи!
– Саморозвиток:
Родзинка “Веселкового літа друзів” – щоденне особливе заняття. У понеділок це година акторської майстерності, вівторок – хореографії, середу – вокалу, четвер –  день дослідника, а в п’ятницю на малечу очікує абстрактний живопис. Знайомитимуть діток із чарівним світом мистецтв наші Натхненники – акторка Івано-Франківського національного академічного музично-драматичного театру ім. Івана Франка Тетяна Гірник, хореографи Maasai dance School Ростислав Зваричук та Влада Дем’янчук, відомий художник Володимир Прокопишин та знана співачка Оксана Сливка.
– Комфорт і турбота:
Перебуватимуть діти у класах, спеціально переобладнаних для активного відпочинку. Кожна група матиме своє приміщення, де буде місце для перевзуття,  зона відпочинку, круглий стіл для цікавих занять та саморобок. Групи матимуть назву одного з кольорів веселки. З дітьми працюватиме кваліфікований педагог- наставник та його помічник.
– Повноцінне харчування:
У таборі діти харчуватимуться максимально здоровою їжею. Ми забезпечуємо збалансоване триразове харчування – поживний сніданок, смачний та корисний обід і легкий підвечірок.
– Безпека:
На кожній локації літнього табору Веселкового літа працюватиме адміністратор, який забезпечує зв’язок між батьками та Наставниками та медичний працівник, місія  якого дбати про здоров’я наших діток.
«Веселкове літо» матиме три локації:
Перша – католицька школа ім. Василя Великого (вул. Шевченка, 11) – період перебування з 3.06 – 16.08
Друга –  школа-ліцей №23 (вул. Мазепи, 90) – період перебування з 3.06 – 16.08
Третя –  навчальний корпус Архієпархії УГКЦ (вул. Гарбарська, 22) – період перебування з 10.06 – 30.08
«Веселкове літо» – це простір без гаджетів, бо на них немає часу і бажання! 
Додаткова інформація  за тел. 
066 789 68 77 та 098 963 88 52