Галка рекомендує: підбірка серіалів на вікенд

Автор: Костинюк Олександр

30 Сер, 2019 20:46

Поділитись публікацією
Галка рекомендує: підбірка серіалів на вікенд

У цій підбірці – три серіали, які просто занурюють у цікаві події, де справедливість, у підсумку, мала би взяти гору. Але чи справді так буде?

“Гонитва за тінями”

Кримінальна драма розповідає про детектива Стоун, який бореться за справедливість, але має проблеми з начальством, та й загалом з людьми навколо.

Детектив загруз у робочі будні і зовсім забув про себе: не їв, не міняв одяг вчасно і забув, що таке нормальне живе спілкування.

На пресконференції Шон погано висловився про роботу свого відділу, і, за іронією долі, потрапив у новий спецвідділ поліції, основне завдання якого – погоня за серійними вбивцями ще до того, як вони скоять новий злочин.

“Гонитва за тінями” – захоплюючий і розумний серіал з вагомою ноткою самоіронії. Головний актор, Рис Шерсміт, зміг показати людину, яка ходить по межі. З одного боку – мізантроп, а з іншого – суперерудит.

Злочини розглядаються, як справжня проблема, і справді вагома лінія сюжету, а не допоміжний уривок в серіалі. Якщо ви любите спостерігати за тим, як швидко розкривають злочини і запобігають соціальним заворушенням, то вам точно потрібно подивитися цей серіал!

 

“Головний підозрюваний 1973”

Джейн Теннісон влаштувалася на роботу в поліцію, але навколо занадто багато факторів проти неї: мало того, що вона дівчина, так їй всього лише 22 роки, а досвіду роботи ніякого. І це не дивно: надворі 1973 рік, і навіть у такому розвиненому Лондоні існує сексизм.

Джейн хоче довести, що поліцейський – це покликання не лише для “егоїстичних мужиків”, тому вона береться за своє власне розслідування. Ним стало вбивство повії… Доказів немає, та й вони нікому, окрім Теннісон, не потрібні.

Забобони у ставленні до жінок, наркотики і проституція – все це атмосфера 70-их, яка відмінно продумана і переміщує вас у цей час. Також не дивно, що цей серіал вийшов у 2017 році, коли тема фемінізму стала дійсно важлива і поширена настільки сильно.

“Підміна

Еллен – успішна архітекторка, зовсім недавно уклала великий контракт і дізналася, що вагітна. Ця новина не ввела її в ступор, але змусила понервувати щодо свого майбутнього і подумати про те, наскільки швидко вона зможе повернутися до звичної рутини.

Залишити роботу Еллен не може і тому знаходить собі помічницю на ім’я Пол. Її історія діаметрально протилежна – материнство займає більшу частину її життя, так що вихід на роботу – порятунок. Але незабаром Пол зі старанної жінки змінюється зовсім не в найкращу сторону.

Жінка в сім’ї означає дуже багато і, природно, коли її душевний настрій руйнується – руйнується і спокій у всьому. Головна героїня змогла показати весь спектр емоцій і змусити глядача проявити співчуття до неї та її історії.

Але крім Еллен є ще багато персонажів, які не один раз змінять “маски” протягом усіх епізодів. Від цього дивитися всю історію ще цікавіше. Якщо ви переживаєте, що це серіал про матусь та підгузники – видихніть, адже це зовсім не так.

У серіалі “Підміна” будуть несподівані повороти, які зможуть вас здивувати і викличуть здивування!

 

Джерело: BigGeek.