Дев’яту судову установу Прикарпаття взяла під варту Служба судової охорони (ФОТО)

Автор: Зелінська Тетяна

28 Гру, 2019 18:19

Поділитись публікацією
Дев’яту судову установу Прикарпаття взяла під варту Служба судової охорони (ФОТО)

27 грудня Служба судової охорони Прикарпаття офіційно взяла під охорону ще одне приміщення суду – Богородчанський районний суд.

Читайте також: Професорка ПНУ перемогла у стипендіальній програмі ім. Лейна Кіркланда та стажуватиметься в Польщі

Тепер за цілодобовий порядок та безпеку в судовій установі відповідатимуть співробітники територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття.

Урочистості з нагоди взяття під охорону суду пройшли за участю голови суду Любомира Битківського, працівників суду та керівництва Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області.

Заступник начальника Територіального управління Служби в Івано-Франківській області підполковник Служби судової охорони Роман Шеленко провів для співробітників Служби інструктаж та настановив професійно і злагоджено нести службу й бути надійним захистом для усіх громадян, які перебуватимуть у судових установах, інформує “Галка” з посиланням на Службу судової охорони.

Приємною традицією стали квіти від співробітників Служби судової охорони, які отримали всі працівниці суду.

Варто зауважити, що це вже дев’ята судова установа на Прикарпатті, яка перейшла під цілковиту охорону Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області.

Теги: