Крадій-рецидивіст поцупив кришки до ліхтарів з франківського магазину

Автор: Зелінська Тетяна

11 Чер, 2020 18:12

Поділитись публікацією
Крадій-рецидивіст поцупив кришки до ліхтарів з франківського магазину

Поліціянти охорони в Івано-Франківську затримали чоловіка, причетного до крадіжки з магазину.

З магазину по вулиці Коновальця надійшов сигнал «тривога». Виїздом на місце події було встановлено, що невідомий громадянин викрав з прилеглої території магазину металеві кришки до нічних ліхтарів та втік з місця злочину.

Правоохоронці обстежили прилеглу територію, згодом помітили та затримали підозрювану особу. Затриманим виявився 24-річний місцевий житель раніше судимий за аналогічні злочини, інформує “Галка” з посиланням на Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Івано-Франківського відділу поліції. Під час поверхневого огляду в крадія виявили 24 кришки.

“Зі слів затриманого, ми дізнались, що кришки викрав, щоб в подальшому здати на металобрухт, – прокоментував старший сержант поліції охорони Ярослав Бойко. – Сума збитків становить близько півтори тисячі гривень”.

За цим фактом чоловікові інкримінують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 ККУ (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до пяти років або позбавлення волі на той самий строк.

Триває слідство.