Столичного терориста, який назвав себе “святим духом”, затримали (ВІДЕО)

Автор: Турій Роман

03 Сер, 2020 15:13

Поділитись публікацією
Столичного терориста, який назвав себе “святим духом”, затримали (ВІДЕО)

Спецпризначенці затримали громадянина Узбекистану Сухроба Карімова, який захопив приміщення банку в центрі Києва і погрожував вибухівкою.

 Операцію по штурму проводили працівники “Альфи” спільно із поліцією. Карімова затримали під час спілкування його із представниками ЗМІ всередині банку.

Він представився “святим духом” і наказав арештувати усіх президентів у світі.

Поки поліція максимально стягувала сили в центр Києва, знімальна група потрапила у відділення банку і журналісти змогли задати питання “терористу”. Чоловік спокійно продовжував палити і відповідав на запитання, задаючи тон розмові.

Він представився так: “Я – Святий Дух, Господь Бог”.

На питання, що в нього сталося, чоловік відповів: “А Вас усе влаштовує в житті?”.

“Та все не так, люди. Україна – це вільна країна, вільна держава, як і в принципі всі інші країни світу. Нещодавно у вас були вибори – ви вибрали “шута”. Зеленський – це Машка, актор, блазень.

Він узяв на себе зобов’язання управляти країною, бути вірним, чесним, відданим сином країни і змінити життя українців на краще. За ці півтора року щось змінилося? До нього були стільки президентом – хоч один президент щось змінив?”, – казав терорист.

Наразі вибухотехніки вивчають, чи була у приміщенні вибухівка.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що чоловік захопив приміщення банку в центрі Києва і погрожує підірвати бізнес-центр (ОНОВЛЮЄТЬСЯ).