У четвер в Долині протестувальники перекриють дорогу Івано-Франківськ-Львів

Автор: Турій Роман

19 Тра, 2021 18:45

Поділитись публікацією
У четвер в Долині протестувальники перекриють дорогу Івано-Франківськ-Львів

Через чергове відкладання капітального ремонту дорожнього покриття дороги «Долина-Велика Тур’я» жителів Великотур’янського куща закликають до участі у акції протесту.

Про це йдеться у  групі села Велика Тур’я у Фейсбуці, пише “Галка” з посиланням на Західний кур’єр.  

«Шановні жителі,прилеглих сіл, Великотур’янського куща!!!Сьогодні відбулася зустріч з представниками громад подальших дій на рахунок ремонту нашої дороги. Вкотре отримали відповідь про відхилення проведення капітального ремонту дороги. Обіцяють на другий тур. Та й чи буде цей тур?! Тому, на знак протесту, ми вирішили провести мирну акцію  20.05. 21 року о 10 год. на малому кільці.  Прохання не бути байдужими!!! Прохання долучатися всім жителям!!! Можливо, тоді влада нас почує!!!», – написала у мережі Тетяна Медведчук.

Як йдеться у зверненні жителів до голови Івано-Франківської ОДА, 20 травня відбудеться 4-годинне блокування траси Стрий-Мамалига в м. Долина. Наступну акцію планують провести у вигляді пікетування ОДА.

“Акції будуть продовжуватись, поки ремонт дороги Долина-Велика Тур’я не буде включений у план робіт на 2021 рік”, – йдеться у листі.