Долинську громаду визнали однією з найбезпечніших в Україні (ФОТО, ВІДЕО)

Автор: Зелінська Тетяна

27 Тра, 2021 16:45

Поділитись публікацією
Долинську громаду визнали однією з найбезпечніших в Україні (ФОТО, ВІДЕО)

Долинська громада подала заявку на участь в онлайн-конкурсі “Безпечна громада”. В результаті – посіла друге місце в Україні.

Читайте також: Долина отримала кошти від ЄС на реконструкцію дитячої лікарні

Про це повідомляє Долинська міська рада, інформує “Галка”.

«Це дуже серйозний результат. Хочу відзначити роботу підрозділів, які відповідають за безпеку в нашій громаді. Дякую їм за сумлінну працю, добросовісне виконання службових обов’язків, наполегливе зростання професійного рівня, про що свідчить здобута перемога у конкурсі «Безпечна громада». Цей успіх надихає на наступні ідеї та проєкти», – зазначив на початку другого пленарного засідання чергової десятої сесії голова Долинської ТГ Іван Дирів.

Він нагородив грамотами Долинської міської ради начальника ДПРЧ-10 –Долина майора служби цивільного захисту Романа Мельника, поліцейського офіцера громади, капітана Богдана Тряска, завідувача сектору з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Долинської міської ради Любомира Кіщука.

Онлайн-конкурс “Безпечна громада” був організований за підтримки Дніпропетровського регіонального офісу Програми “U-LEAD з Європою”.

На розгляд авторитетного журі громади зі всієї України подали 26 відеороликів з демонстрацією свого досвіду у реалізації безпекових проєктів і практик. У межах конкурсу визначено кращі відео про запровадження заходів, пов’язаних із безпекою та цивільним захистом населення.

Зазначимо, що згадувані у відеоролику міська служба швидкого реагування, система відео нагляду, поліцейські офіцери громади, програми підтримки пожежників, медицини та поліції, безпекові елементи організації дорожнього руху та інші стратегічні цього напрямку ініціативи були започатковані, втілені світлої пам’яті міським головою Володимиром Гараздом та фахівцями його команди.