Прикарпатський підприємець заплатить 850 гривень штрафу за нескошену траву

Автор: Зелінська Тетяна

20 Лип, 2021 20:40

Поділитись публікацією
Прикарпатський підприємець заплатить 850 гривень штрафу за нескошену траву

Підприємець з Тисмениччини заплатить 850 гривень штрафу, бо вчасно не покосив траву на своїй території. 

Про це повідомили на офіційному сайті Тисменицької міської ради, інформує “Галка”.

20 липня відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тисменицької міської ради. На розгляд комісії винесли дев’ять адміністративних правопорушень: п’ять за ст. 183 КУпАП – «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб» та чотири за ст. 152 КУпАП – «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів».

За результатами засідання прийнято відповідні рішення. Зокрема до підприємця, який порушив правила благоустою (нескошену траву на території підприємства) застосовано штраф у розмірі 850 грн.

Нагадаємо, Статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб та підприємців – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).