У Бурштині намалюють серію муралів з рідкісними рослинами та тваринами (ФОТО)

Автор: Зелінська Тетяна

15 Вер, 2021 14:16

Поділитись публікацією
У Бурштині намалюють серію муралів з рідкісними рослинами та тваринами (ФОТО)

У місті Бурштин на фасадах будинків створять серію стінописів на тему “Червона книга Бурштинського Опілля”.

Читайте також: Бухгалтер помилилась: у Бовшівській гімназії спростували закупівлю мороженого хека по 675 грн за кілограм (ЛИСТ)

13 вересня міський голова Василь Андрієшин провів зустріч щодо створення тематичного муралу (стінопису) на фасаді багатоквартирного будинку по вулиці Січових Стрільців, 17 у м. Бурштин, де буде зображення рідкісних видів рослин і тварин, які занесено до Червоної книги Бурштинського опілля.

Було зазначено, що в рамках впровадження екологічної освіти в подальшому заплановано створити певну серію таких тематичних стінописів на фасадах будинків на тему “Червона книга Бурштинського Опілля”. Крім цього, внизу малюнку буде нанесено QR-код, який перенаправлятиме на сторінку із описами зображених рослин та тварин.

Заступник міського голови Іван Драгун зазначив, що ідея є доброю не лише у плані покращення естетичного вигляду будинків, але і в тому, щоб спонукати кожного завжди і всюди дотримуватися норм і правил природокористування, поважати природу й дбати про її збереження, охорону й відновлення. Власне, в цьому і полягає мета реалізації даного проєкту.