У Великобританії дітям забороняють відтворювати ігри з серіалу «Гра в кальмара»

Автор: Костинюк Олександр

12 Жов, 2021 01:17

Поділитись публікацією
У Великобританії дітям забороняють відтворювати ігри з серіалу «Гра в кальмара»

Деякі британські школи розіслали батькам школярів листи, в яких попереджають про санкції стосовно дітей, які дивилися «Гру в кальмара».

Про це повідомляє The Independent, передає Yabl.

Річ у тім, що школярі почали відтворювати ігри з популярного серіалу. Наприклад, у Ілфордській школі діти почали «стріляти» в тих, хто програє в іграх на дитячому майданчику. До того, школярі почали винаходити власні версії ігор, показаних у серіалі.

Звісно, вони теж мають «розстріл» за покарання для тих, хто вибув. Ілфордська школа визнала будь-яке копіювання та наслідування серіалу неприйнятним і заборонила такі ігри. Водночас одна зі шкіл Кента у відповідь на популярність «Гри в кальмара» ввела серед своїх учнів додаткові уроки, присвячені темі насильства і булінґу в інтернеті.

Нагадаємо, у центрі сюжету сенсаційного серіалу – гра на виживання, в якій беруть участь люди, що відчайдушно потребують грошей, в надії віддати борги та вийти з бідності. Втім, у гонитві за виживання їм доводиться опускатися до злочинів – обманів, крадіжок, зрад і навіть убивств. Адже на шальках терезів стоїть і їх власне життя.

Після прем’єри на Netflix, що відбулася 17 вересня, «Гра в кальмара» одразу вийшла у топ платформи. Критики називають серіал сумішшю «Голодних ігор», «Чорного дзеркала» та оскароносних «Паразитів» режисера Пон Джун Хо.