На сході України відбито 6 атак противника та знищено 40 одиниць техніки. На Херсонщині ліквідували 70 загарбників – Генштаб

Автор: Застава Максим

26 Кві, 2022 08:46

Поділитись публікацією
На сході України відбито 6 атак противника та знищено 40 одиниць техніки. На Херсонщині ліквідували 70 загарбників – Генштаб

Минулої доби на території Донецької та Луганської областей наші війська відбили 6 атак противника та знищили 40 одиниць ворожої техніки. А на Херсонщині, в районі населеного пункту Велика Олександрівка, знищено склад з боєприпасами противника та понад 70 російських загарбників.

Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ, передає АрміяInform.

«На території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито шість атак ворога, знищено чотири танки, п’ять артилерійських систем, тринадцять одиниць броньованої техніки, п’ятнадцять одиниць автомобільної техніки, два паливозаправника та одну зенітну установку».

«У районі населеного пункту Велика Олександрівка Херсонської області захисники України знищили склад з боєприпасами та велику кількість особового складу ворога (понад 70 осіб вбитими). Точна кількість загиблих уточнюється», – йдеться у повідомленнях.

Також у генштабі поінформували, що минулої доби на Південнобузькому напрямку противник, по всій лінії зіткнення, здійснював поодинокі обстріли наших підрозділів. Фіксується розвідувальна активність у районі адміністративного кордону Миколаївської області.