Волонтери #SaveUkraineNow передали 40 тепловізорів військовим (ФОТО)

Автор: Костинюк Олександр

26 Тра, 2022 13:39

Поділитись публікацією
Волонтери #SaveUkraineNow передали 40 тепловізорів військовим (ФОТО)

Координаційному центру допомоги військовим Прикарпаття #SaveUkraineNow (SUN) вдалося закупити та передати на передову 40 тепловізорів загальною вартістю 2 739 000 грн. 

«Нам вперше вдалося привезти таку велику партію тепловізорів, для нас це, насправді рекорд,розповідає представниця Центру #SaveUkraineNow (Sun)  Ярина Мельник.Ми вдячні нашим партнерам та благодійникам, завдяки їхній підтримці ми змогли забезпечити наших захисників якісною оптикою»

Волонтери #SaveUkraineNow не збираються зупинятися на досягнутому та закликають приєднуватися і підтримувати батальйони Івано-Франківської області на передовій, пише “Галка”.

«Ми маємо налагоджені контакти з постачальниками та можемо закуповувати якісне сертифіковане обладнання для наших захисників великими партіями, знаємо оперативні потреби наших батальйонів, орієнтуємося, що саме і якому підрозділу потрібно додають у ініціативі. За три місяці війни кожен хто допомагає ЗСУ вже трохи виснажився у ресурсах. То ж зараз для забезпечення повних запитів військових нам дуже важливо об’єднувати зусилля індивідуальних благодійників та бізнесів Прикарпаття»

Серед бізнесів та фондів, що вже підтримали ініціативу – АТ «Прикарпаттяобленерго», ПрАТ «Івано-Франківськцемент», БФ «Українська єдність» та інші. 

Дізнатися більше про #SaveUkraineNow та підтримати ініціативу можна на сайті https://www.saveukrainenow.if.ua/