Парафіяни з Калуша передали п’ятий позашляховик для ЗСУ (ФОТО)

Автор: Єва Жасминова

26 Тра, 2022 21:19

Поділитись публікацією
Парафіяни з Калуша передали п’ятий позашляховик для ЗСУ (ФОТО)
Сьогодні, 26 травня, на подвір’ї Архієпархіального управління Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин здійснив чин освячення ще одного автомобіля для потреб наших військових.
 
До купівлі кросовера Hundai Santa Fe 4х4 спричинилися священнослужителі та небайдужі парафіяни храму св. Архистратига Михаїла, що в м. Калуш.
 
«Сьогодні ми з священнослужителями нашого храму приїхали, щоб освятити вже 5-ий позашляховик для наших Збройних Сил України. Від початку війни стараємося якнайбільше допомагати українським захисникам. Завдячуючи нашим парафіянам та добрим меценатам, нам вдалося придбати цей автомобіль, щоб його освятити і передати на передову», – розповів настоятель храму о. Іван Бігун.
 
Священнослужителі та віряни висловлюють особливу вдячність Митрополиту Володимиру, який дав благословення на придбання транспортних засобів, завдяки чому вже вкотре вдалося успішно передати авто нашим захисникам.
 
«Ваша підтримка дуже важлива для наших військовослужбовців, адже всі ми потребуємо бути в єдності між собою. Завдяки вашій допомозі українські воїни відчувають, що Бог є з ними. Нехай Господь оберігає від нещастя наших воїнів, щоб вони з перемогою повернулися додому!» – звернувся до присутніх Митрополит Володимир після освячення автомобіля.