У благодійному матчі “Прикарпаття-ЗСУ” забило чотири м’ячі “Покуттю” (ФОТО)

Автор: Костинюк Олександр

25 Лип, 2022 14:12

Поділитись публікацією
У благодійному матчі “Прикарпаття-ЗСУ” забило чотири м’ячі “Покуттю” (ФОТО)

24 липня у Коломиї відбувся благодійний футбольний матч. Місцеве “Покуття” приймало івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ”.

Читайте також: Футболісти "Прикарпаття" у контрольному матчі забили шість голів "Агрону" з Тернопільщини (ФОТО)

На стадіон “Юність” прийшло чимало вболівальників, щоб не лише подивитися футбол, але й власними коштами підтримати коломийський 77-ий батальйон територіальної оборони Збройних сил України. 

Про це інформує “Галка” з посиланням на сайт ФК “Прикарпаття”.

В дебюті гості організували дуже швидкий гол: Волошинович промчав лівим флангом і прострілив вздовж лінії воріт, де Хома замкнув дальню стійку.

До перерви іванофранківці створили ще чимало небезпечних моментів, проте вдалося реалізувати лише один – на 42-ій хвилині капітан “Прикарпаття-ЗСУ” Цюцюра несподіваним дальнім ударом не залишив шансів голкіперу – 0:2.

У другому таймі “Покуття” дещо вирівняло гру, але на 63-ій хвилині дальній постріл Кузьмина знову застав зненацька коломийського воротаря.

До завершення поєдинку господарі мали кілька нагод, щоб “розмочити” рахунок, але не судилося. Останнє слово у цій грі було за прикарпатцями, і на 90-ій хвилині швидку комбінацію гостей влучним удвром з гострого кута завершив Рудюк – 0:4.

Благодійний матч
«Покуття» (Коломия) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – 0:4 (0:2)
Голи: 
Хома (1), Цюцюра (42), Кузьмин (63), Рудюк (90)

“Прикарпаття” продовжує підготовку на першому тренувальному зборі і наприкінці цього тижня проведе ще один контрольний матч. У неділю, 31 липня, іванофранківці вдома зіграють спаринг з аматорською командою. Суперник, час і місце проведення гри наразі остаточно погоджуються.