Кубок Нескорених: франківський “Ураган” забив дев’ять м’ячів суперникам зі Львова (ВІДЕО)

Автор: Костинюк Олександр

19 Сер, 2022 13:24

Поділитись публікацією
Кубок Нескорених: франківський “Ураган” забив дев’ять м’ячів суперникам зі Львова (ВІДЕО)

У першому матчі на передсезонному Кубку Нескорених “дракони” зустрілися з львівським клубом “Галицька здоба”.

Читайте також: Офіційно: Петро Шотурма, Микола Микитюк та Ігор Корсун знову стали гравцями НФК "Ураган" (ФОТО)

Честь “пекарів” на турнірі захищають знані майстри футзалу, серед яких ексураганівці Володимир Кардаш, Сергій Коваль та Сергій Чепорнюк, а також у минулому гравець “ХІТа” Олександр Школьний. Щодо “Урагану”, то у грі взяли участь новачки Ігор Корсун та Петро Шотурма, а також троє представників ще донедавна резерву – Микола Хомяк, Даміан Запорожан та Олександр Сименко.

Про це пише “Галка” з посиланням на Sport.if.ua.

Досить довго командам не вдавалось відзначитись, аж поки всередині першого тайму “драконів” не прорвало – протягом трьох хвилин свої автографи у воротах Кардаша залишили Артем Фаренюк, Микола Грицина та Ігор Корсун. Більшу частину першого тайму “пекарі” відпрацьовували гру з п’ятим польовим, та особливих дивідендів це їм не принесло, тоді як підбив підсумок першої половини влучний удар Мар’яна Масевича – 4:0 на користь франківців.

Дебют другого тайму залишився за номінальними господарями, які довели рахунок до 5:0 зусиллями Тараса Левандівського та Назара Шведа, які карали львів’ян за невдалий розіграш “зайвого”. Згодом Артем Фаренюк та Назар Швед оформили по дублю, а Даміан Запорожан відзначився дебютним м’ячем у футболці “драконів” – 9:0. Слабкою втіхою для “Галицької здоби” став м’яч Школьного, забитий на 36-ій хвилині – у підсумку, 9:1 на користь “Урагану”.

В іншому матчі дня львівьский “in.IT” доволі несподівано обіграв хмельницький “Сокіл” – 2:1.