У Франківську родині загиблого гвардійця зі Слов’янська вручили державну нагороду (ФОТО)

Автор: Костинюк Олександр

01 Січ, 2023 15:35

Поділитись публікацією
У Франківську родині загиблого гвардійця зі Слов’янська вручили державну нагороду (ФОТО)

У меморіальному сквері Івано-Франківська командир військової частини Національної гвардії України разом з керівництвом міста передали державну нагороду рідним гвардійця, який загинув у бою з російськими окупантами.

Про це інформує “Галку” пресслужба військової частини.

Указом Президента України за особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) нагородили старшого солдата Пічуркіна Юрія Юрійовича.

Відзнаку отримала дружина Пічуркін Наталія, яка мешкає на Франківщині. Після вручення нагороди пройшла поминальна панахида за полеглим воїном.

“Юрій Пічуркін у запеклому бойовому зіткненні знищив 8 окупантів та БТР-82, але, на жаль, під час ворожого артилерійського обстрілу при виконанні бойового завдання в районі населеного пункту Попасна Луганської області, отримав вогнепальні поранення, несумісні з життям. Вічна пам’ять і шана Герою. Він навіки залишиться в наших серцях та в наших рядах”, – йдеться в повідомленні.

 

Теги: