У лютому на Франківщині збільшився попит на оформлення паспортів – Міграційна служба

Автор: Костинюк Олександр

02 Бер, 2023 13:17

Поділитись публікацією
У лютому на Франківщині збільшився попит на оформлення паспортів – Міграційна служба

Порівняно з попереднім місяцем у лютому в Івано-Франківській області спостерігалося збільшення попиту громадян на оформлення паспортних документів.

Упродовж місяця людям оформлено майже 14 тисяч біометричних паспортів, пише “Галка” з посиланням на сайт Міграційної служби України.

Зокрема, у лютому оформлено 10003 паспорти громадянина України для виїзду за кордон (на 142 паспорти більше, аніж у січні) і 3920 національних паспортів громадянина України у вигляді ID-картки (більше на 258 документів). 

“Наразі у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з усіх регіонів України незалежно від місця реєстрації людей”, – йдеться в повідомленні.

У всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс «Електронна черга».

Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України за посиланням. Також прийом громадян проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами.

На сайті ДМС України також функціонує електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів», за допомогою якого можна дізналися про стан готовності вашого документа.