Учасник “МастерШеф” пригостив калушан фірмовими стравами до Дня міста (ФОТО)

Автор: Зелінська Тетяна

28 Тра, 2023 11:30

Поділитись публікацією
Учасник “МастерШеф” пригостив калушан фірмовими стравами до Дня міста (ФОТО)

Калушанин Віктор Волошин увійшов цього року в топ-10 найкращих кухарів популярного в Україні шоу “МастерШеф. Професіонали”. До Дня рідного міста він пригостив жителів смачними стравами.

Читайте також: Учасник «МастерШеф» Віктор Волошин з Калуша долучився до ЗСУ та збирає на дрони (ВІДЕО)

Про це розповів очільник Калуської громади Андрій Найда, інформує “Галка”.

На площі міста Калуш кухар готував брускети (накладанці) зі різноманітними оригінальними начинками. А далі Віктор Волошин спеціально приготував страву, якою під час відбору підкорив суддів шоу – тартар з ікрою з калуського пива в українській інтерпретації.

“Схоже, Калуш має вже ще один бренд – Калуський тартар! І це круто! У Віктора багато планів щодо розвитку своєї справи. І наш відомий калушанин хоче ще й залучати до команди бійців, які через поранення втратили тимчасово працездатність, бо вважає, що в кулінарії можуть вони себе знайти”, – підсумував мер.

Нагадаємо, шеф-кухар Віктор Волошин — учасник нового сезону “МастерШеф. Професіонали”. Хлопець родом з Калуша, свою першу страву приготував у пʼять років — це був борщ. За пів року до війни разом із дружиною переїхав у Херсон (звідти родом дружина). В окупації пробув 60 днів.