Прикарпатських поліціянтів привітали з професійним святом: вони отримали грамоти, подяки та ключі від нових авто (ФОТО)

Автор: Соня Грейда

04 Лип, 2023 16:39

Поділитись публікацією
Прикарпатських поліціянтів привітали з професійним святом: вони отримали грамоти, подяки та ключі від нових авто (ФОТО)

4 липня в обласній поліції відзначали восьму річницю Національної поліції України. Кращих поліціянтів нагородили подяками та грамотами. Також райвідділи поліції Прикарпаття отримали 12 нових авто. Привітати правоохоронців із їх професійним святом прийшли голова Франківської ОВА Онищук, голова Франківської облради Сич, міський голова Марцінків та керівники силових і судових структур.

Про це інформує Галка з посиланням на поліцію області.

Начальник поліції Івано-Франківщини Сергій Безпалько розповів, що починаючи з 2014 року у бойових діях взяли участь майже 700 працівників поліції. Наразі близько ста працівників поліції працюють на різних бойових напрямках. Ще 35 правоохоронців звільнюють окуповані території у складі Гвардії Наступу.

«З перших днів російської агресії працівники спецпідрозділів прикарпатської поліції беруть участь у бойових діях на найважчих ділянках фронту. 24 лютого під час бойового інструктажу в них не було ні страху, ні вагань, а лише бажання якнайшвидше добратися до «гарячих» точок, щоб дати жорстку відсіч окупантам та звільнити нашу землю”,- розповів начальник поліції.