Вогнеборців Прикарпаття відзначили за участь в Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту (ФОТО)

Автор: Андрій Макітра

13 Лип, 2023 14:45

Поділитись публікацією
Вогнеборців Прикарпаття відзначили за участь в Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту (ФОТО)

Прикарпатських пожежників нагородили відзнаками за участь в Чемпіонаті України серед пожежників та рятувальників.

Читайте також: У Франківську шукають фахівців для підсилення управління з питань ветеранської політики, – Онищук

Про це 13 липня пише “Галка” з наради голови Івано-Франківської ОВА в облдержадміністрації.

Нагородили команду вогнеборців – добровольців з Івано-Франківської області, які 19-24 червня змагалися у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту. Прикарпатські пожежники взяли участь в одному з видів змагань, що необхідний у їхній повсякденній роботі – бойовому розгортанні.

Нагороди вручила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Раніше “Галка” писала, що рятувальник з Прикарпаття Владислав Блонський став Чемпіоном України з пожежно-прикладного спорту в подоланні стометрової смуги з перешкодами.

Довідка: У період з 19 по 24 червня на базі спортивно-оздоровчого комплексу в Івано-Франківській області проходив чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту за всіма віковими категоріями спортсменів(чоловіки, жінки, юніори та юнаки).

Участь у змаганнях взяли команди спортсменів-рятувальників обласних гарнізонів ДСНС та закладів освіти системи цивільного захисту, а це 23 чоловічих команди,20-жіночих та 7 команд юніорів та юнаків, загалом 342 учасники.

Також окрім команди Івано-Франківської області  участь у заходах взяли команди вогнеборців – добровольців Рівненської, Закарпатської, Волинської та Чернівецької областей.