Відповідь Агрохолдингу АСТ на чорний PR

Автор: Андрій Макітра

27 Лип, 2023 13:28

Поділитись публікацією
Відповідь Агрохолдингу АСТ на чорний PR

Минулого тижня ряд інформаційних  інтернет-ресурсів  поширив інформацію про те, що  підприємства групи компаній АСТ  є  пов’язаними з бізнесом Віктора  Медведчука та Оксани Марченко.

Зазначена інформація не відповідає дійсності та спростована прес-службою Агрохолдингу АСТ. Юридична служба Агрохолдингу  підготувала та подала до суду позов про захист ділової репутації. Всі грошові кошти, які будуть стягнуті за результатами справи, будуть передані на підтримку Збройних сил України. 

Трудовий колектив та керівництво компанії  продовжує свою роботу в штатному режимі та  впевнені, що недостовірна інформація  буде спростована у встановлений законом спосіб, адже брудна PR-компанія проти нашого Агрохолдингу не грунтується на жодному доказі.

Агрохолдинг  АСТ – це група сільськогосподарських підприємств які понад  20 років ведуть успішний бізнес на землях Київської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Чернігівської, Івано-Франківської та Львівської областей. Агрохолдинг є найбільшим виробником сої без ГМО в Європі.

В АСТ успішно працюють більш ніж 2500 громадян України, та ще додатково за рахунок залучення контрагентів ми забезпечуємо  роботою  тисячі мешканців нашої держави.

На території Львівської та Івано-Франківської областей  ми ведемо свій бізнес через регіональні компанії ТОВ «АКРІС ЗАХІД» , ТОВ «Акрітера + Агро» та ТОВ «Акрітера-Агро». Всі ці компанії створені в 2020-2021 рр.  засновниками Агрохолдингу АСТ.

Засновники Агрохолдингу та підприємств, що ведуть свою діяльність на території Західної України, не мають жодного відношення до будь-якої політичної сили та не мають партнерських чи дружніх відносин з бізнесом Віктора Медведчука та його дружини.

Ми дуже цінуємо те, що майже  16 тисяч пайщиків передали нам  в користування свої землі. Компанія здійснює своєчасний розрахунок з орендодавцями, сумлінно та в повному обсязі сплачує орендну плату, реалізує угоди соціального партнерства з громадами регіону, проводить активну доброчинну діяльність і завжди приходить на допомогу  у вирішенні  поточних проблем сіл і селищ  регіону.

За три роки роботи в регіоні більшість територіальних громад змогли пересвідчитись, що АСТ – це не лише професіоналізм та потужність, але й сумлінність та доброчесність. Свої зобов’язання виконуємо своєчасно та в повному обсязі.

     Цьогоріч доброчинна діяльність «АКРІС ЗАХІД», крім іншого, була зосереджена на допомозі громадам, які прихистили переселенців з окупованих територій. 

    Агрохолдинг АСТ та його регіональна компанія «АКРІС ЗАХІД» вдячні всім громадам та власникам землі за довіру, підтримку і  конструктивне партнерство!

       Віримо, що неодмінна перемога України  стане новим імпульсом  розвитку її  сільського господарства та підвищення добробуту громадян регіону та держави!

ПРОМО