У Франківську пройде день молоді (ПРОГРАМА)

Автор: Соня Грейда

11 Сер, 2023 17:51

Поділитись публікацією
У Франківську пройде день молоді (ПРОГРАМА)

12 серпня з 11 до 22 години у Франківську на площі Міцкевича буде проходити день молоді. Івенти будуть відбуватися на 7-ми локаціях. Захід організувало Управління спорту та молодіжної політики спільно з Департаментом молодіжної політики та спорту та Молодіжною радою.

Про це інформує Галка з посиланням на Молодіжну раду Франківська.

На події працюватимуть 7 локацій:
– Музична. Тут слухатимуть франківські гурти – Karpatka, Lasunka bry, а також ще 2, які поки залишають в таємниці 
Алея Громадських організацій. Тут можна дізнатися більше про громадський сектор Івано-Франківщини та спробувати себе у воркшопах від ГО.
Літературна сцена.  Тут говоритимуть про життя книговидавців разом із видавництвом “П’яний корабель”. Також пройде презентація нової книги Алі Гулієвої та «Поетичне змагання», де кожен матиме змогу проявити свій талант до письма та подачі.
Лазертаг. Тут можна буде зіграти в командну гру, де потрібно добре розплановувати стратегію, швидко рухатись та вміло стріляти.
Пласт. На цій локації допоможуть відчути світ довкола себе по новому та отримати мінімальні навички для виживання у дикій природі.
Настільні ігри. Звідси можна поринути у простір, де все вирішується інтелектом, швидкою реакцією та стратегічним мисленням.
Що? Де? Коли? від “Клубу метикуючих”.
Форум. На ньому обговорять важливі теми, що стосуються молоді, політики та нашого впливу на ті чи інші події.